Fijne Feestdagen

Even een kleine terugblik op het afgelopen jaar.

Ik heb zoveel mooie dingen mogen meemaken. op prachtige plekken gezongen. Hoogtepunten voor mij waren toch wel het optreden met Body & Soul tijdens het Nordhorner Musiksommer, de Sinfonic Rocknight in de Alte Weberei in Nordhorn, maar ook het begin van de repetities voor de musical “Goodbye Klein Amerika”. Ik ben zo enorm dankbaar voor de rol die ik mag spelen en we zijn zo dicht bij de premiere op 19 januari 2019.

De premiere is al uitverkocht, maar wil je nog kaarten kan dat via de volgende link: https://www.proticket.de/veranstaltung/14996-goodbye-klein-amerika/

Ik heb nog een paar repetities en optredens te gaan waaronder een mooie entertainment klus voor Myra de Groot Entertainment Producties. Dan is het jaar alweer bijna ten einde. Ik wens iedereen hele mooie dagen toe en al het goeds voor 2019. En dat al je dromen uit mogen komen, zoals ik de mijne an het beleven ben.

 

Veel liefs

Mark Stouwdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *